Elkészítés: A hagymákat felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Levéve a tűzről hozzáadjuk a törött paprikát, a húst és a felkockázott padlizsánt. Néhány percig együtt pirítjuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vizet. Kb. 20 perc alatt készre főzzük, ezalatt kifőzzük a tésztát is.
A szószból egy kevéssel elkeverjük a tésztát, majd kivajazott tálba beletesszük a tészta felét, erre a szósz felét, így rétegezzük, végül a sajtot ráreszeljük.
180-200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Csípős paprikakrémmel vagy chilivel pikánsabbá tehetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.