Elkészítés: Az almalikőrhöz hozzáadjuk a citromszirupot, és felforraljuk. Beletesszük a héjastul felkockázott almákat, és kissé puhára főzzük. Tányérra szedjük, kihűtjük.
Közben előírás szerint megfőzzük a pudingot azzal az eltéréssel, hogy a tej mennyiségét annyival csökkentjük, amennyi citromos almalikőrt kivánunk a krémhez tenni. Az elkészült krémet langyosra hűtjük, majd összekeverjük az almakockákkal.
A palacsintákat megkenjük a mogyorókrémmel, háromszögletűre hajtjuk, tetejére pedig almás pudingot teszünk. Mentalevéllel díszíthetjük. Melegen és kissé hűtve is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.