Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. A diót összekeverjük a porcukorral, felöntjük a tejjel, és kis lángon, állandóan kevergetve krémmé főzzük. Ha langyosra hűlt, megkenjük vele a palacsintákat. Az őszbarackokat forró vízbe mártjuk, így a héját könnyen lehúzhatjuk, félbevágjuk, kimagozzuk. Mindegyik palacsinta közepére egy-egy fél őszibarackot ültetünk, és a tészta széleit ráhajtogatjuk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A palacsintákat kivajazott tűzálló tálra fektetjük, és lefedve a sütőben átforrósítjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.