Elkészítés: 1. A joghurtot és a zsíros tejszínt összekeverjük (a tejszínből félreteszünk 2 evőkanálnyit), lassan majdnem forráspontig hevítjük 9 dkg cukorral és 5 szem kardamom porított magjaival.
2. Ezalatt a félretett tejszínt felmelegítjük szintén majdnem forrásig, belekverjük az agar-agart.
3. A 2 tejszínes folyadékot összeöntjük, majdnem felforraljuk, üvegformákba öntjük, és pár órát a hűtőben állni hagyjuk. (Egész éjszakán át még jobb.)
4. Tálaláskor pisztáciával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.