Elkészítés: A csirkemellfiléket besózzuk, és vajon mindkét felükön megsütjük, majd egy tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.
A visszamaradt vajban a megtisztított, apróra vágott gombát sóval, borssal addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Ha zsírjára sült, megszórjuk liszttel, és folyamatosan kevergetve felengedjük a tejjel. Sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a felvert habját is beleforgatjuk, és a tálba fektetett húsokra simítjuk.
Forró sütőben megsütjük, bármilyen körettel tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.