Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk. A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk, és 1 cm-es kockára vágjuk.
Elkészítés: Az olajat és a kockára vágott szalonnát serpenyőbe tesszük, a szalonna zsírját kiengedjük, rátesszük a hagymát, majd 1-2 perc múlva a kockára vágott paprikát. Sózzuk, erős tűzön néhány percig pirítjuk. Ügyeljünk arra, hogy a paprika ne puhuljon fel túlzottan, beleharapva roppanós legyen.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 10 perc múlva
1 adag: 230 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.