Előkészítés: A húst megmossuk, kissé kiverjük. A paprikákat megmossuk, megtisztítjuk, húsukat vékony csíkokra vágjuk. A cukkínit megmossuk, felkarikázzuk. A sajtot kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük, melegen tartjuk. A visszamaradt olajban megpároljuk a paprikát, hozzáadjuk a cukkínit, és 2-3 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, a pirospaprikával, ráöntjük a tejszínt, a tejet, és sűrűre beforraljuk. Belefektetjük a húst, rászórjuk a sajtot, és hagyjuk, hogy megolvadjon. Burgonyapürével kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 758 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.