Elkészítés: A piskótát félbevágom. A pudingot megfőzöm a tejjel, a vaníliás cukorral és a zselatin felével. A zselatin másik felét 2 dl vízzel felmelegítem, hozzáadom a tortabevonót és 2 kanál cukrot, ezt összemelegítjem. Felverem a tejszínt 4 kanál porcukorral, egyik felét a pudinghoz, másik felét a csokihoz keverem, a csokihoz hozzáteszem a magvalt meggyet is. Kivajazok egy edényt, ami a piskótánál kicsit nagyobb (de nem túl nagy), az oldalát és alját kikenem margarinnal, erre rászórom a mazsolát (a margarintól ráragad az oldalára is :)). Erre ráöntöm a pudingos krémet, ráteszem a piskóta felét, majd erre a csokis krémet öntöm úgy, hogy az oldalát is érje, és ráteszem a piskóta másik felét. Fagyasztóba vagy hűtőbe teszem néhány órára. Fogyasztás előtt a fazekat fél percre forró vízbe rakom, így a torta elválik az edény szélétől. A vízből kivéve a fazék tetejére rakok egy tálcát, és hirtelen mozdulattal ráfordítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.