Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába tekerjük, és 1 órácskára hűtőbe tesszük.
Egy olyan serpenyőben, amelynek hőálló a nyele (vagy egy alacsony lábosban) felforrósítunk az olívaolajat, majd egyenként picit kereszt alakban megvágva egy késsel (hogy ne durranjanak el) szorosan kirakjuk apróbb paradicsomokkal. Megöntözzük 2 kanál mézzel, bazsalikomot morzsolunk rá (jobb, ha van friss), sózzuk és borsozzuk. Forró sütőben 10 percet elősütjük.
Közben a tésztát kerekre nyújtjuk, befedjük vele a paradicsomokat, jó alaposan benyomkodjuk a széleit a paradicsomok köré, majd a sütőbe visszatéve pirosra sütjük.
Amikor picit hűlt, tányérra borítjuk-fordítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.