Elkészítés: Olajon aranysárgára sütünk 3-4 szál apróra vágott újhagymát, beleteszünk 4 nagy félbevágott csirkecombot vagy mellet. Pár percig sütjük, míg a hús ki nem fehéredik, majd hozzáadjuk a négybe vágott
paradicsomokat.
Sóval, csipetnyi őrölt borssal fűszerezzük, és fedő alatt, a paradicsom levében puhára pároljuk a húst. Semmi más fűszer nem kerül bele, mert elnyomná a paradicsom zamatát.
Végül a puha csirkedarabokat forrón tálba szedjük, levét tésztaszűrőn keresztül öntjük rá, hogy a paradicsommagoktól meg a héjától leszűrjük.
Sós vízben főtt spagetti illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.