Elkészítés: Amíg a víz forr a tészta kifőzéséhez, elkészítjük a mártást: Felkockázzuk a bacont, a vöröshagymát, a parajt előzőleg már kiolvasztottuk, a levét alaposan kinyomkodjuk. Kisütjük a bacont, majd rádobjuk a hagymát, ha kell, még olajat öntünk hozzá. Rárakjuk a parajt, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk az ananászt, összerottyanjuk, végül belenyomjuk a fokhagyma gerezdeket, amivel már nemigen főzzük, csak pár pillanatig, ezután mehet bele a tejszín. A tésztát kiszedjük a vízből, lecsöpögtetjük, és azon forrón a mártáshoz keverjük. Ez az adag 6 jóétvágyú embernek elegendő.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.