Elkészítés: Amíg a víz forr a tészta kifőzéséhez, elkészítjük a mártást: Felkockázzuk a bacont, a vöröshagymát, a parajt előzőleg már kiolvasztottuk, a levét alaposan kinyomkodjuk. Kisütjük a bacont, majd rádobjuk a hagymát, ha kell, még olajat öntünk hozzá. Rárakjuk a parajt, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk az ananászt, összerottyanjuk, végül belenyomjuk a fokhagyma gerezdeket, amivel már nemigen főzzük, csak pár pillanatig, ezután mehet bele a tejszín. A tésztát kiszedjük a vízből, lecsöpögtetjük, és azon forrón a mártáshoz keverjük. Ez az adag 6 jóétvágyú embernek elegendő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.