Elkészítés: A pulykamellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben, olajon elősütjük, félretesszük. A rizst megfőzzük. A parajt kiolvasztjuk, zúzott fokhagymával, borssal fűszerezzük. Elkészítjük a mártást: a lisztet a vajon megfuttatjuk, tejjel felöntjük, sűrűre főzzük. Sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük, a reszelt sajtot beleszórjuk.
A rizst kivajazott tűzálló tálba töltjük, erre jön az elősütött pulykamell, majd a fokhagymás paraj, végül a sajtos mártással leöntjük.
180 fokon, kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.