Elkészítés: A csontos karajszeleteket a sütés előtti este besózom, borsozom. A hagymát karikára vágom, reszelt szerecsendióval megszórom.
A hússzeleteket egymásra rakom, közéjük szórom a hagymakarikákat a fűszerekkel, és 1 éjszakára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Másnap egy közepes tepsit veszek, amibe a négybe vágott burgonyákat lerakom. A hagymakarikákat (ami a hús között érlelődött) közékeverem. Erre szeletelt szalonnát fektetek, majd rárakom a hússzeleteket. A 2 pohár tejfölt összekeverem 1 pohár vízzel, és ráöntöm a tepsi tartalmára.
Alufóliával befedem, és sütőbe teszem. Körülbelül 1,5 óra a sütési ideje. Salátákkal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.