Elkészítés: A tésztához a vajat habosra kikeverjük a porcukorral, majd állandó keverés közben egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat.
Hozzákeverjük a gőz fölött megpuhított csokoládét, végül a lisztet, a diót és a kristálycukorral egészen keményre vert tojáshabot is. A tésztát kivajazott, lisztezett tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél lassan megsütjük.
A krémhez az olvasztott csokoládét összedolgozzuk a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a vajjal, majd a kihűlt torta tetejére kenjük, az oldalát bevonjuk a mázzal. Tetszés szerint díszítjük, és 1-2 órát hűvös helyen állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.