Elkészítés: Egy nagy lábos aljába vizet öntünk, felforraljuk, és fölé tesszük a zöldségpárolót. A brokkolit (a kellően zsenge részeit meghagyva) rózsákra szedve leöblítjük, és a párolóra tesszük. Lefedjük a lábost, és kb. 10 perc múlva kész is a roppanósra párolt zöldség.
Hagyjuk kihűlni, majd egy nagy tálban összedolgozzuk a többi hozzávalóval. 15 percig hagyjuk állni, hogy a morzsa összefogja.
Könnyű mozdulatokkal kroketteket vagy tallérokat formálunk, morzsába forgatjuk, és forró olajban éppencsak megsütjük.
Tartárral, friss salátával főételként is tálalhatjuk, de lehet köret is hal vagy frissensült mellé, esetleg sajtmártással is kínálható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.