Elkészítés: Az alaposan megtisztított libaszárnyakat megsózzuk, meghintjük törött borssal. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a szárnyakat beletéve minden oldalukra átfordítva elősütjük.
A hirtelen pirosra sütött húst egy tiszta lábasba átszedjük, majd a sütésből visszamaradt olajban a karikára vágott vöröshagymát, sárgarépát, fehérrépát, zellert, fokhagymát megpirítjuk. Kevés paradicsompürét keverünk hozzá, rövid
ideig tovább pirítjuk, és felengedjük vízzel. Egész borssal fűszerezzük, majd az egészet a húsra öntjük, és fedővel letakarva puhára pároljuk.
Ezután a szárnyakat kiemeljük, és a párolólét egy másik edénybe szűrjük.
Az árpagyöngyét jól megmossuk, majd sós vízben puhára főzzük úgy, hogy a forrás után első levét leöntve annyi vízbe tesszük fel főni, amennyit az árpagyöngy magába szív.
A hús leszűrt párolólevét az árpa gyöngyébe öntjük, beletesszük a libaszárnyakat, a zöldborsót és a vágott zöldpetrezselymet. Sütőbe toljuk, és letakarva készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.