Elkészítés: A húst a hártyáitól megtisztítjuk. Felforralunk fél liter vizet, belemorzsoljuk a leveskockát, beletesszük a cikkekre vágott hagymát, a fokhagymagerezdeket és a húst, lassú tűzön lefedve, időnként megforgatva puhára pároljuk.
Közben a burgonyát meghámozzuk, sós vízben megfőzzük.
A savanyú káposztát kissé átmossuk, majd a fehérborral, a babérlevéllel és néhány szem borssal egy serpenyőben megpároljuk.
A párolt sertéskarajt felszeleteljük, majd a káposztával és a főtt krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.