Elkészítés: Az alsó részhez az olajon megpárolom a húst, hozzáreszelem a fokhagymát, a vöröshagymát és a répát. Sózom és borsozom. Majd hozzáadom a rozmaringot és a kakukkfüvet, a paradicsompürét és a bort. Most körülbelül 5 percig rotyogtatom, végül a húslevest hozzáöntöm. Még 10 percig főzöm, hogy sűrűbb legyen. Majd két edény aljába halmozom és elkészítem a tetejét.
A főtt-tört burgonyát összekeverem a sóval, borssal, tojássárgákkal, végül hozzáreszelem a sajtot is. Mindezt az előre kiporciózott húsra kenem. A tetejét még 5 dkg sajttal megszórom.
20 percig sütöm közepes fokozaton, utána csak el kell merülni a finom ízekben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.