Elkészítés: A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk.
A tojást jól felverjük kevés sörrel és lisztel, hogy a palacsintatésztánál keményebb masszát kapjunk.
A hússzeleteket ebben megforgatjuk, és olajban kisütjük. Ezt már előző nap is el lehet készíteni.
Tálalás előtt 1 pohár tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, kevés kaprot és borsot. A hús tetejére kupacolom, és meghintem reszelt sajttal.
A kupacokkal ellátott hússzeleteket tepsibe rakom, és sütőbe teszem, míg a sajt elolvad és a hús átforrósodik.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.