Elkészítés: A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk.
A tojást jól felverjük kevés sörrel és lisztel, hogy a palacsintatésztánál keményebb masszát kapjunk.
A hússzeleteket ebben megforgatjuk, és olajban kisütjük. Ezt már előző nap is el lehet készíteni.
Tálalás előtt 1 pohár tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, kevés kaprot és borsot. A hús tetejére kupacolom, és meghintem reszelt sajttal.
A kupacokkal ellátott hússzeleteket tepsibe rakom, és sütőbe teszem, míg a sajt elolvad és a hús átforrósodik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.