Elkészítés: A lisztet elkeverjük a cukorral (nem probléma, ha kristálycukrunk van csak otthon), belemorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojást, és tésztává gyúrjuk. 10 percre a hűtőbe tesszük pihenni. Közben elkészítjük a krémet: a pudingporhoz adagoljuk a tejet úgy, hogy csomómentes maradjon. Következhetnek a tojások, a cukor, a vaníliás cukor és a citromhéj. A túrót óvatosan az eddigiekhez keverjük, szerintem jobb keverőgép nélkül, így élvezhetjük majd a túródarabokat. Legvégül a tejfölt keverjük bele.
A tésztát kivesszük a hűtőből, akkorára nyújtjuk, hogy a tortaformánk falára is jusson tészta. Megszurkáljuk villával, és kb. 10 percig sütjük. Mikor kezd színe lenni (aranysárga), vegyük ki a tésztát, és öntsük rá a krémet. Tegyük vissza sülni további 1 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.