Elkészítés: A vizet felforraljuk, azután sót teszünk bele, majd kifőzzük a penne tésztát.
A bacont vékony csíkokra vágjuk, és egy kis olajban üvegesre sütjük. A csirkemellett apró falatkákra vágjuk, rátesszük a félig megpirult szalonnára, és fedő alatt még 8-10 percig pároljuk, időnként megkavarjuk.
Felszeleteljük a gombát, azt is hozzátesszük, addig pároljuk, amíg a gomba megfonnyad, kiereszti a levét. Ekkor belepréseljük a fokhagymát, megszórjuk egy kis bazsalikommal, oregánóval, ízesítjük sóval.
Amikor már minden jól összepárolódott, ráöntjük a tejszínt, és ezzel is főzzük még körülbelül 10-15 percig.
A tésztát tányérokra szedjük, a tejszínes szószt ráöntjük, és megszórjuk jó sok reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.