Elkészítés: A hagymákat félkarikákra vágom, de nem túl vékonyra. A paprikákat kicsumázom, majd szélesebb (1 cm-es) karikákra vágom. A paradicsomot a legapróbbra darabolom. A fokhagymákat kés lapjával szétnyomom, majd felaprítom.
Serpenyőbe kevés olívaolajat öntök, majd mikor elég meleg, a hagymát és a fokhagyma felét megdinsztelem. Kicsit megsózom, hozzáadom a paradicsomot, majd kevés bort öntök rá. (Ez nem az én heppem: a bor savassága jót tesz az étel harmóniájának, és a hagymát is puhítja. Az alkoholtartalma elpárolog, mire az étel kész lesz.) A karikázott paprika is hozzákerül, vele együtt a zöldfűszerek és az aprított fokhagyma másik fele is (a friss fokhagyma még jobban kiemeli az étel olaszos ízvilágát). Pár tekerés borsot őrlök rá, és néhány perc pihenés után tálalható is az étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.