Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, és megsózzuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd kevés olajon átpirítjuk. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a petrezselyemzöldhöz adjuk. Beletesszük a tojásokat és a zúzott fokhagymát, majd sóval, őrölt borssal és ételízesítővel fűszerezzük. Jól összekavarjuk a tölteléket, majd tűz felett átforgatjuk.
Egy tűzálló tepsit meghintünk pici ételízesítővel és őrölt borssal, majd a csirkemellszeleteket szorosan egymás mellé helyezzük. Ezt követően kanál segítségével a petrezselymes masszát a csirkemellekre helyezzük. Kevés olajjal meglocsoljuk, alufóliával lefedjük a tepsit.
Forró sütőbe helyezzük. Miután a hús megpuhult, a fóliát levesszük a tepsiről, és készre sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.