Előkészítés: A görögdinnyét félbe vágjuk, kimagozzuk, majd karalábévájóval kis gömböcskéket vájunk a húsából. A pezsgőt behűtjük.
Elkészítés: A dinnyegömböket megcsepegtetjük a citromlével, megszórjuk a porcukorral, ráöntjük a likőrt, és óvatosan összekeverjük, majd 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. A lehűtött dinnyegolyókat szétosztjuk desszertes kelyhekbe, felöntjük a száraz pezsgővel, és azonnal tálaljuk. Kitűnő nyári desszert meleg napokra.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra 30 perc múlva
1 adag: 155 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.