Elkészítés: 1. 2 teáskanál sóval és vízzel a csomagoláson megadott instrukciók alapján a rizst feltesszük főni. A legegyszerűbb rizs is megteszi, de amilyet örömmel fogyasztunk, olyat válasszunk hozzá.
2. Miután megfőtt (vigyázzunk, hogy nehogy túlfőzzük, maradjon pergős!), leszűrjük, és hagyjuk meghűlni.
3. Apróra vágjuk a nagy csokor friss petrezselymet és hozzáadjuk a rizshez.
4. A lime-ok héját ráreszeljük az előzőekre, majd levüket hozzáfacsarjuk az alaphoz.
5. A joghurtot sóval és fehérborssal fűszerezzük, végül óvatosan összeforgatjuk a rizses keverékkel.
6. A hűtőben pihentetjük kb. 1 órát. Ha valaki kis mohó, mint én, akkor csak egy kicsit tegye hűtőbe, hogy valamennyire hideg legyen. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.