Elkészítés: A rétestésztához 10 evőkanál lisztet a tejföllel, a tojással és csipet sóval összegyúrjuk, kisodorjuk. A margarint megolvasztjuk és hozzákeverjük az 5 evőkanál lisztet, ezzel megkenjük a kinyújtott tésztát. Az egészet összetekerjük, és 4 darabra vágjuk. Míg a piskótát elkészítjük, hideg helyre tesszük.
A piskóta hozzávalóit összekeverjük, a tojásokat nem választjuk szét.
A pihentetett rétestésztát egyenként kisodorjuk vékonyra, kb. 2-3 evőkanál piskótatésztával megkenjük, gyümölccsel megszórjuk és feltekerjük. Mind az 4 cipónál ezt tesszük.
A rétesrudakat lekenjük tojással, és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.