Elkészítés: Először a szirupot készítjük el, hogy kihűljön, mire szükségünk lesz rá. A vizet és a cukrot állandó keverés mellett felforraljuk, ha kihűlt, hozzáöntjük a rumot.
A krémhez a tojássárgát, a margarint, a kakaót, a vaníliás cukrot és a porcukrot jó alaposan kikeverjük.
Az első ostyalapot vékonyan megkenjük a kakaós krémmel, ráillesztjük a következő ostyát, azt szintén megkenjük. Erre újból ostya kerül, majd hosszában szirupba mártott (vigyázzunk, ne áztassuk el) piskótákat rakunk rá. A piskótákat is megkenjük a krémmel, majd újabb sor piskótát rakunk rá, ezúttal viszont nem hosszában, hanem keresztben. Ezt a réteget is megkenjük krémmel. Ráhelyezzük a 4. ostyalapot, megkenjük a maradék krémmel, és befedjük az utolsó ostyával.
A tetejét bevonjuk gőz fölött megolvasztott, olajjal elkevert tortabevonóval.
A süteményt fél napra hideg helyre tesszük, hogy az ostyalapok megpuhuljanak, majd fogyasztás előtt vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.