Elkészítés: Egy tálba öntjük a lisztet, a sót, a cukrot, az olajat, és beleütjük a tojást. A tejet meglangyítjuk, majd a többi hozzávalóhoz keverjük. Az élesztőt belemorzsoljuk a tésztába, majd összedolgozzuk. Konyharuhával letakarjuk, és sötét, hideg helyre tesszük (akár a hűtőbe is). Miután megkelt, sodrófával nyújtjuk, ízlés szerinti vastagságúra. Előmelegített sütőben 150 fokon kb. 15 perc alatt megsül, 220 fokon pedig kb. 8-10 perc alatt. A sütési idő felénél a tésztát villával kissé megszurkáljuk, így elkerülhető, hogy hólyagos legyen. Miután megsült a tészta, kivesszük, rápakoljuk a feltétet, majd addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.