Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk. A húst megmossuk, kissé kiverjük, és megszórjuk ételízesítővel.
Elkészítés: A pórécsíkokat sós vízben 2 percig blansírozzuk, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük. A húst kiterítjük, megkenjük a sajtkrémmel, és ráterítjük a pórécsíkokat. Feltekerjük, és megtűzzüka hútűvel, vagy a cérnával összekötjük. Felforrósítjuk az olajat, és körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a bort, a tejszínt, és felforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és lefedve kb. 20 perc alatt a húst puhára pároljuk. Ha a levét elforrná, kevés borral vagy kockából készített erőlevessel pótoljuk. Főtt burgonyával és a pórémártással tálaljuk, amelyhez a hús alatt keletkező szaftot is felhasználjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag mártással: 786 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.