Elkészítés: A gyúrt tésztát összeállítjuk a hozzávalóiból, kinyújtva a tepsibe rakjuk. A tojások sárgáját kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk a diót és a réteslisztet, és a tojások felvert habját óvatosan. Ezt a gyúrt tészta tetejére simítjuk és együtt lassan megsütjük. A krémhez a vaníliapudingport a tejben felfőzzük, és ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint. Ezt a kihűlt süteményre kenjük. Díszítjük úgy 10 dekányi pörkölt dióval és csokimázzal, amit rácsurgatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.