Elkészítés: A tsztához a lisztet elkeverjük fél csomag sütőporral, majd elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a porcukrot, majd 1 egész tojást, és kevés tejjel könnyen nyújtható tésztát gyúrunk. Egy közepes méretű tepsi alját és oldalát megkenjük olajjal, lisztezzük, majd a kinyújtott tésztával kibéleljük az alját.
A diós piskótához a 8 tojást kettéválasztunk. A fehérjét felverjük kemény habbá, majd a tojássárgákat a porcukorral habosra kavarjuk.
A lisztet elkavarjuk a sütőporral és a darált dióval, és a tojássárgához adjuk. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a tojáshabot, és a tepsibe a nyers tésztára öntjük. Közepesen meleg sütőben készre sütjük, és kihűtjük.
A krémhez a pudingot elkészítjük a tejjel, és kihűtjük. A margarint és a porcukrot habosra kavarjuk, majd a pudingot hozzáadjuk, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
Az összevágott diót egy serpenyőben megpörkölünk, és a krémre szórjuk.
A csokit gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzáadjuk az étolajat, és ezzel megcsurgatjuk a diós krémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.