Elkészítés: A két alma kalapját levágom, kiszedem a magházát, és egy kevés gyümölcshúst, de úgy, hogy alul az alma ne lukadjon ki. A magházra természetesen nincs szükségem,kidobom. A fokhagymát, hagymát, gyümölcshúst, sajtot és tejszínt kevés sóval, borssal robotgépben összeturmixolom, hogy darabos masszát kapjak. Ezzel megtöltöm a két almát, visszateszem a kalapjukat, majd egy tűzálló tálba állítom őket. (A sütőt előmelegítem.) Az almák alá öntök egy dl fehérbort, melléjük dobok két babérlevelet, és beteszem a sütőbe. 10-15 perc alatt elkészül. Önmagában is fogyaszthatom, de én pirítani szoktam hozzá kenyeret, amire szórok egy leheletnyi reszelt sajtot.
Isteni előétel vagy akár vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.