Elkészítés: A csíkokra vágott pulykamellett csirke fűszersóval
beszórjuk, összekeverjük a csíkokra vágott szalonnával, és 1 órát állni hagyjuk.
A csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk, a gombát vastagabb szeletekre, a hagymát karikákra.
Egy edénybe olajat öntünk, és belerétegezzük a hozzávalókat, rétegenként olajat öntve rá. Fontos a sorrend: hagyma, hús, szalonna, gomba, máj, olaj. Az edényt lezárjuk, 2-3 napig a hűtőben pácoljuk.
A szűrőkanállal kiszedett pácolt finomságot forró tárcsán sütjük, közben lapáttal forgatjuk. Köretként előfőzött apró szemű újkrumplit is süthetünk a tárcsa közepén.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.