Elkészítés: A csíkokra vágott pulykamellett csirke fűszersóval
beszórjuk, összekeverjük a csíkokra vágott szalonnával, és 1 órát állni hagyjuk.
A csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk, a gombát vastagabb szeletekre, a hagymát karikákra.
Egy edénybe olajat öntünk, és belerétegezzük a hozzávalókat, rétegenként olajat öntve rá. Fontos a sorrend: hagyma, hús, szalonna, gomba, máj, olaj. Az edényt lezárjuk, 2-3 napig a hűtőben pácoljuk.
A szűrőkanállal kiszedett pácolt finomságot forró tárcsán sütjük, közben lapáttal forgatjuk. Köretként előfőzött apró szemű újkrumplit is süthetünk a tárcsa közepén.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.