Elkészítés: A zsemlét széttépkedem, tejet locsolok rá. A krumplikat előfőzöm. A zöldségeket olajon megpirítom, öntök rá kevés vizet, fűszerezem, megdinsztelem.
A krumplikat egy serpenyőbe rakom, öntök rá olajat, fűszerezem, s rászórom a rozmaring- és kakukkfűleveleket, megsütöm.
A hagymákat darabolom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem. Beteszem egy keverőtálba. Hozzáadom a darált húst, a zsemlét, a tojást, az aprított petrezselymet, a fűszereket, összekeverem.
A húst egy kb. 6 cm-es karikába formázom, majd panírozom, s mindkét oldalán kb. 7-8 percig sütöm.
A fasírtot a sült krumplival és a párolt zöldségekkel tálalom.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.