Elkészítés: A zsemlét széttépkedem, tejet locsolok rá. A krumplikat előfőzöm. A zöldségeket olajon megpirítom, öntök rá kevés vizet, fűszerezem, megdinsztelem.
A krumplikat egy serpenyőbe rakom, öntök rá olajat, fűszerezem, s rászórom a rozmaring- és kakukkfűleveleket, megsütöm.
A hagymákat darabolom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem. Beteszem egy keverőtálba. Hozzáadom a darált húst, a zsemlét, a tojást, az aprított petrezselymet, a fűszereket, összekeverem.
A húst egy kb. 6 cm-es karikába formázom, majd panírozom, s mindkét oldalán kb. 7-8 percig sütöm.
A fasírtot a sült krumplival és a párolt zöldségekkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.