Elkészítés: A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, azután forró olajon fehérre átsütjük. Szórunk a tetejére ételízesítőt (sót), majd átrakjuk egy tepsibe.
A hagymát, a paprikát, a paradicsomot karikákra vágjuk, majd a hús tetejére rászórjuk. A burgonyát meghámozzuk, vastag karikákra vágjuk, majd szintén a húsra tesszük. Végül, hogy pikáns ízt kapjon az étel, cikkekre vágott almát teszünk a tetejére.
Fóliával letakarjuk, sütőben megsütjük, majd a fóliát levéve egy kissé megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.