Elkészítés: A pulykamellfilét vágjuk fel 4 egyenlő szeletre, és klopfolóval egyenként formázzuk téglalap alakúra.
Közben finomra vágott vöröshagymát kevés olajon dinszteljünk aranysárgára, és pirítsuk hozzá a kockára vágott csiperkegombát és a gépsonkát. A sót, borsot ne hagyjuk ki belőle! Keverjünk bele 2 evőkanál lisztet, töltsük hozzá a tejet, és forraljuk fel. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, és morzsoljuk bele a sajtot.
Ezzel kész a töltelék, melyet az előkészített húsokra egyenlő arányban el kell osztani. A húsokat ügyesen göngyöljük fel, és formázzuk téglalap alakúra.
Ezután a nyers burgonyát reszeljük gorombára, tegyük hozzá az egész tojást, adjunk hozzá 3 evőkanál lisztet, fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménnyel, majd az egészet keverjük jól össze.
Az így kapott masszába forgassuk bele a húsokat, és közepesen forró, bő olajban süssük ropogósra.
Tálaláskor éles késsel szeleteljük a húsokat karikákra, adjunk mellé gombás rizst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.