A kellevelek középső, vastag erét kivágjuk. Forrásban lévő, sós vízben 2 percig előfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A pulykamellszeleteket kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Ráfektetjük a kellevelet, a gépsonkát, majd összetekercseljük. Szalonnával körbetekerjük, fogvájóval megtűzzük. A pulykamelltekercseket teflonlábosba helyezzük és nagy lángon, gyakran rázogatva pirítjuk. (Ha szükséges, kevés olajat öntünk alá.) Amikor pirosra sült, aláöntünk fél pohár vizet, leveskockát morzsolunk bele vagy vegetával ízesítjük és fedő alatt megpároljuk. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Vegyes köretet, azaz hasábburgonyát és párolt rizsta dunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.