Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, átsütjük. Amikor lepirult, kevés vízzel felöntjük, sóval, majoránnával fűszerezzük, és lefedve pároljuk. Közben kevés olajon fehéredésig pirítjuk a rizst, majd felöntjük 6 dl vízzel és ételízesítővel fűszerezzük, puhára pároljuk. Ha megpuhult a hús, a szaftját nyílt lángon elpárologtatjuk, hozzákeverjük a hosszúkás csíkokra vágott uborkát. Pár percig együtt pároljuk, majd tálaljuk. A tányéron a húst a párolt rizsre halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.