Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, átsütjük. Amikor lepirult, kevés vízzel felöntjük, sóval, majoránnával fűszerezzük, és lefedve pároljuk. Közben kevés olajon fehéredésig pirítjuk a rizst, majd felöntjük 6 dl vízzel és ételízesítővel fűszerezzük, puhára pároljuk. Ha megpuhult a hús, a szaftját nyílt lángon elpárologtatjuk, hozzákeverjük a hosszúkás csíkokra vágott uborkát. Pár percig együtt pároljuk, majd tálaljuk. A tányéron a húst a párolt rizsre halmozzuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.