Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot, fehéredésig keverjük. Félretesszük. Felverjük a tojások fehérjét. A lisztet átszitáljuk, beletesszük a sütőport. A tojássárgáját, a sütőporos lisztet és a fehérjét óvatosan összekeverjük, kivajazott, lisztezett kerek tortaformában 170 fokon 35-40 percig sütjük.
A krémhez a hozzávalókat a rumaroma kivételével sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt, belekeverjük a rumaromát. A kihűlt piskótát kettévágjuk, közepét megkenjük, visszatesszük a tetejét, azt is egyenletesen megkenjük, tetszés szerint díszítjük (kókuszreszelékkel, csokidarával, kakaóporral, mazsolával stb.).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.