Elkészítés: 2 piskótalapot sütünk, egyiket tortaformában, a másikat gáztepsiben. A tortalapot 3 részre vágjuk, a középső lapot és a tepsis piskótát 2x2 cm-es kockákra szeljük. Az alsó lapot visszahelyezzük a tortaformába, megkenjük barackízzel.
A felkockázott piskótát 1 edénybe tesszük, meglocsoljuk 1 dl rummal (de lehet több is). 60dkg cukrot 1,5 dl vízzel felforralunk, és a piskótatörmelékre öntjük úgy, hogy minden részét egyenlően átitassa, majd kandírozott narancshéjat szelünk bele, és kézzel összekeverjükA lekvárral megkent lapra halmozzuk.
Eligazgatjuk, a másik lapot is megkenjük barackízzel, és ráfordítjuk a töltelékünkre. Megnyomkodjuk, 3-4 kg-os nehezéket teszünk rá, és préseljük 3 órát. Fondánnal bevonhatjuk, hűtőbe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.