Elkészítés: A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, mindkét oldalát megsózzuk.
A burgonyát megtisztítjuk és nyersen karikákra vágjuk, majd megsózzuk, és beleterítjük a tepsibe. Meghintjük szerecsendióval, rákarikázzuk az egyik megtisztított vöröshagymát, erre fektetjük egymás mellé a csirkecombokat. Betakarjuk a megmaradt, felkarikázott hagymával és a megmosott, kicsumázott, felszeletelt zöldpaprikával, paradicsommal.
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, egy kis serpenyőben a zsírját kiolvasztjuk, és azon forrón, de a tűzről lehúzva, belekeverjük a pirospaprikát, az olajat és a megtisztított, zúzott fokhagymát.
Ezzel a szafttal lelocsoljuk az ételt, és befedve tesszük az előmelegített sütőbe. Legalább 1 órán keresztül közepes lángon pároljuk, majd a fedőt levéve ropogósra pirítjuk.
Salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.