Elkészítés: 1 fej vöröshagymát szeletre vágva kevés olajon lepirítunk. Megszórjuk fűszerpaprikával, felengedjük vízzel, beletesszük a halcsontot (esetleg halfejet). Megsózzuk, teszünk bele egy kevés őrölt köményt és 1 gerezd fokhagymát.
A filézett pontyszeleteket beirdaljuk, besózzuk, majd szép pirosra elősütjük. Az alaplevet leszűrjük, és egy tejfölös habarással besűrítjük.
A tepsit kiolajozzuk, és a félig megfőzött, megpucolt burgonyát felkarikázzuk, majd belerétegezzük a tepsibe. Sorba rakunk rajta egy fej karikára vágott vöröshagymát, a TV paprikát és a paradicsomot. Kicsit megsózzuk, majd leöntjük a paprikás mártásunkkal.
A tetejére helyezzük az elősütött pontyszeleteket, majd a kakastaréjra vágott füstölt szalonnát. 180 fokon kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. Tejföllel locsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.