Vajazzunk, lisztezzünk ki egy 24 cm átmérőjű tortaformát.Készítsük el a mandulás piskótát. Külön verjük fel a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá. Adjunk hozzá egy csipet sót is.Egy kis tálban keverjük össze a tojás sárgáját a mandula kivonattal, és keverjük őket a felvert fehérje habhoz lazán körkőrösen keverve.Fokozatosan adjunk hozzá őrölt mandulát és a lisztet, és óvatosan adagoljuk bele a tésztába.Öntsük a tésztát az előkészített formába.Süssük 25-40 percig, amíg enyhén aranysárga színt nem kap, illetve tűpróbát is végezhetünk.Hagyjuk hűlni 10-15 percig. Vegyük ki a formából a piskótát, és így hűtsük le tegyük egy állványra.Közben előkészítjük a csokimázat. Helyezzük a csokoládét és a kókusztejet egy hőálló tálba és hagyjuk elolvadni, forró vízgőz felett.Egy nagy tálban keverjük össze Mascarpone sajtot simára keverünk porcukorral és kókusz kivonattal. Fokozatosan keverjük bele a tejszínhab és fehér csokoládé keverékét. Fedjük le és hűtőszekrényben, amíg készen áll a használatra.Állítsuk össze a tortát . Három lapba vágjuk el a piskótát.Megkenjük a krémmel mindegyik lapot, a tetejét,és oldalát is.Megszórjuk aprított kókusz a tetején és oldalán a tortát, és hűtőszekrényben tartjuk tálalásig.Díszíthetjük Raffaello bon-bon fehér csokoládé forgács és az apróra vágott mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.