A csirkemellet kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, megpirítjuk rajta a csirkemellet, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és együtt pirítjuk, majd beletesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk.
A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a csirkével és a gombával. Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.