Elkészítés: A burgonyát sós vízben egészben megfőzzük, vigyázva, hogy ne legyen túlzottan puha. (Jómagam meghámozva főzöm, de főzhetjük héjában is.) A 4 db tojást keményre főzzük, ha kihűlt, megpucoljuk őket, és tetszés szerinti vastagságú karikákra vágjuk.
Egy tűzálló edény meglocsolunk egy kevés étolajjal, majd a burgonya felét karikákra szeljük, kirakjuk vele a tál alját. Megsózzuk és borsozzuk, és meghintjük egy kis szerecsendióval. Erre rakjuk a tojáskarikákat, majd ismét sózunk, borsozunk. A tojásra kerülnek a kolbászszeletek, majd a maradék krumpliszelet, amit szintén sózunk borsozunk, és szerecsendióval szórunk meg. A krumplira kerülnek a felkockázott szalonnadarabkák.
A tejfölt elkeverjük 1 tojással, kicsit megsózzuk, borsozzuk, majd ezt is ráöntjük, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Majd 25-30 percre forró sütőbe tesszük. Ínyencek bacont tehetnek még rá.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.