Elkészítés: Egy őzgerincformát vékony szalonnaszeletekkel kibéleljük úgy, hogy a végük a forma peremén túllógjanak.
A tojást, a lisztet, a tejfölt és a reszelt sajt felét összekeverjük. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük, és hozzátesszük az apróra vágott petrezselymet. Összekeverjük a sajtos masszával, és beleöntjük a formába. A tetejét a reszelt sajttal meghintjük.
Az őzgerincforma két oldalán kilógó szalonnavégeket ráhajtjuk, alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben körülbelül 45 percig sütjük, de fél óra után a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje megpiruljon.
Ha kész, a formát egy lapos tálra borítjuk, majd a sültet néhány perc pihentetés után szeletelhetjük.
Párolt rizskörettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.