Elkészítés: A gyümölcsöket meghámozom, és a magházat eltávolítom. 1,5 almát és a körtéket karikákra vágom, a maradék fél almát pedig pépesre reszelem (a reszelő legkisebb fogán). Egy kisebb hőálló tál aljára lefektetem az almakarikákat. Megszórom vaníliás cukorral és egy kevés pudingporral, fahéjjal és sok kókuszreszelékkel. Erre jön egy réteg körte, amit szintén megszórunk, majd alma és így tovább. A tetejére öntjük a reszelt almát, és ismét megszórjuk vaníliás cukorral és jó sok kókusszal. 2-3 percre betesszük a mikróba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.