Elkészítés: A karalábét tisztítsd meg és vágd fel kockára, majd jó evőkanálnyi vajon párold puhára. A csirkemellet sózd és borsozd, vajon párold kifehéredésig, majd daráld le vagy egy éles késsel aprítsd kis darabokra. A rizst duplaannyi vízzel főzd puhára. A rizst, a csirkemellet és az ugyancsak apróra vágott szalonnát keverd össze.
Egy jénai tál alját terítsd be karalábéval, kend rá a tölteléket, majd erre ismét karalábé kerüljön, és így tovább, amíg az alapanyagok elfogynak. Tetejére karalábé kerüljön, majd locsold meg kaporral elkevert tejföllel. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt süsd készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.