Elkészítés: A rizst megfőzzük. A darált húst kevés zsiradékon megpároljuk, majd a rizzsel összekeverjük, őrölt feketeborssal, pirospaprikával, zúzott fokhagymával és sóval ízesítjük.
A kelkáposztát leveleire szedjük, bő, sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, a levelek vastagabb ereit kivágjuk.
Egy hőálló edényt kikenünk zsiradékkal, majd egy sor káposztát helyezünk bele. Erre egy sor töltelék következik, majd megint kelkáposzta, és így tovább. A tetejére káposzta kerüljön, majd 2 dl tejfölt öntünk rá.
Körülbelül 30 percig sütjük 180 fokon, amíg a tetején a tejföl szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.