Elkészítés: A cukkinit és a padlizsánt alaposan mosd meg, majd hosszába vágd fel vékony szeletekre. A makarónit lobogó sós, forró vízbe főzd ki, és szűrd le. Egy tűzálló jénai tálat kenj ki vajjal, béleld ki az alját kevés tésztával, és fedd be cukkini- illetve padlizsánszeletekkel. Folytasd a rétegezést tésztával, majd megint cukkinivel és padlizsánnal. A tetejére ismét cukkini és padlizsán kerüljön. A tejszínt keverd össze az egész tojásokkal, ízesítsd sóval, borssal, majd öntsd a rakott tálra. Tetejét szórd meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.